Monday, December 7, 2015

Harga Gotune 5S

Harga Gotune 5S - tidak mahu kalah pada Toshiba Accessgo ia juga melancarkan telefon pintar baru dengan 3 GB RAM. 5S Pencapaian Baik Fortune menyediakan negara ini merosot kepada pasaran. Smartphone ini mempunyai banyak kelebihan, satu daripadanya adalah ciri pengimbas cap jari untuk keselamatan pengguna. Di samping itu Accessgo Gotune 5S spesifikasi juga sangat Gahar dengan saiz telefon pintar akhir kelas pertengahan. Harga Accessgo Gotune 5S juga sangat berpatutan kerana hanya Rp dibanderol. 3 juta sahaja. Telefon pintar ini akan menjadi pesaing Toshiba Venge, Xiaomi Mi4i dan Asus Zenfone mengambil gambar diri sendiri

Penampilan fizikal dan badan Accessgo Gotune 5S begitu elegan. Pada pandangan pertama sama dalam reka bentuk untuk iPhone dengan dimensi yang sama dan meletakkan butang rumah satu pusingan di bawah skrin. Harga Gotune 5S ini menggunakan sarung yang diperbuat daripada aloi aluminium bersalut dengan lapisan 2,5D yang menjadikan ia kelihatan begitu anggun dan premium. Semasa di sektor paparan, Gotune 5S mengamalkan IPS skrin LTPS (Suhu polisilikon Rendah) paparan landskap dengan saiz 5.5 inci dan mempunyai resolusi Full HD, atau 1920 × 1080 piksel. Ketumpatan skrin yang agak tinggi pada 401 ppi (pixel per inci). Telefon pintar ini juga telah disalut dengan lapisan awal Dragontrail X Glass.

Penampilan fizikal dan badan Accessgo Gotune 5S begitu elegan. Pada pandangan pertama sama dalam reka bentuk untuk iPhone dengan dimensi yang sama dan meletakkan butang rumah satu pusingan di bawah skrin. Harga Gotune 5S ini menggunakan sarung yang diperbuat daripada aloi aluminium bersalut dengan lapisan 2,5D yang menjadikan ia kelihatan begitu anggun dan premium. Semasa di sektor paparan, Gotune 5S mengamalkan IPS skrin LTPS (Suhu Ploysilicone Rendah) paparan landskap dengan saiz 5.5 inci dan mempunyai resolusi Full HD, atau 1920 × 1080 piksel. Ketumpatan skrin yang agak tinggi pada 401 ppi (pixel per inci). Telefon pintar ini juga telah disalut dengan lapisan awal Dragontrail X Glass.

sumber  : http://www.anekaponsel.com/2015/12/harga-gotune-5s.html

No comments:

Post a Comment